Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe massage cadeaubon


Er is een nieuwe massage cadeaubon te koop! Naast de al bestaande 'winter- en zomerbonnen' is er nu de wat neutralere 'handenbon' bij gekomen (zie foto's voor een indruk). Het geven van een cadeaubon kan een fijne manier zijn om iemand die 'alles al heeft' te verrassen, of om degene die wel wat aandacht en zorg kan gebruiken te (laten) verwennen. Maar wellicht is het tijd voor een weldadig cadeau voor uzelf? 

Alle bonnen staan garant voor een zorgvuldige, weldadige en ontspannende massage. Kijk voor mogelijkheden en prijzen:  https://www.mijnhandreiking.nl/index.html#WatKostHet

Om een indruk te krijgen van hoe anderen mijn massages hebben ervaren, kunt u lezen wat enkele cliënten schreven: https://www.mijnhandreiking.nl/clienten.html

Voor vragen en/of het bestellen van bonnen kunt u contact met mij opnemen.Populaire posts van deze blog

Mijn Handreiking tijdens harde lockdown

Sinds de invoering van de harde lockdown op 19 december 2021 mag ik in het kader van de zgn. contactberoepen voorlopig weer geen massages aanbieden. Dit duurt, zoals het nu lijkt, in ieder geval tot en met 14 januari 2022. Heel spijtig, maar nodig in de strijd tegen de verspreiding van covid-19! Gelukkig kunnen de (rouw)begeleidingsgesprekken wél gewoon doorgaan! Daarbij blijf ik zorgvuldig in ontsmetten, ventileren en afstand houden. Ook zal ik bij verdachte klachten een afspraak annuleren, en verwacht ik van een cliënt hetzelfde. Als de weersomstandigheden het enigszins toelaten is een wandelsessie ook mogelijk! Laten we met elkaar de moed erin houden, goed voor onszelf zorgen qua voeding, beweging en ontspanning en proberen te zien dat, hoe kil en koud het ook kan voelen, de zon altijd blijft schijnen! 

Massages mogen weer!

De vlag kan uit, want met ingang van 15 januari 2022 mag ik weer masseren!  De coronomaatregelen zijn versoepeld en dat maakt het mogelijk om weer massages aan te bieden.  U kunt me mailen of bellen om een behandeling in te plannen. Welkom!!!